13 ember, aki célokat tűzött ki maga elé és elérte őket

Mindannyiunknak vannak nagyobb és kisebb kívánságai és tervei. Néhány ember álmai gyorsabban valósulnak meg, míg másoké valamivel lassabban. De akárhogy is, a cikkben szereplő emberek továbbra is nagy inspirációs források lehetnek a motivációt keresők számára. Nem állnak meg a legnehezebb feladatoknál: testük úgy néz ki, ahogy szeretnék, jobb munkát találnak, új készségekkel fejlesztik magukat, és vásárolnak olyan dolgokat, amelyekről már régóta álmodtak.

Biztosak vagyunk abban, hogy ebben a gyűjteményben mindenkinek nehézségekkel kellett szembenéznie az álmaik felé vezető úton. De mindegyik annyira sikeresen tudta legyőzni a lustaságot és más akadályokat, hogy inspiráltak bennünket, hogy ugyanezt tegyük.

“Végül 45 kg lement!”

“Az évtized kezdete vs az évtized vége”

“149 kg és 70 kg – most már jobban érzem magam!”

“Visszakaptam a nyakam és a vállam. 108 kg-ot adtam le. ”

“Ez valószínűleg nem jelent sokat a legtöbb embernek. De szerény emberek vagyunk, akik egyetlen jövedelemből élnek, és volt egy igazán régi hűtőszekrényünk, amely káros volt az egészségünkre, és most kaptunk egy újat! ”

“Végre jól érzem magam a testemben.”

„Miután egész felnőtt életem során pénzügyi nehézségekkel küzdöttem, végül kb. 2 évvel ezelőtt kaptam jó munkát egy másik államban. Számláim végre csökkennek, ma megláttam a teljes cipősszekrényem, és úgy éreztem, hogy meg kell osztanom. ”

„Évek óta küzdök a súlyommal! Ez én vagyok plusz 15 kg után.”

„A hajam ragyog! Annyira elégedett vagyok a hajammal, hogy meg kellett osztanom. ”

“Ez a ruha nagyon jól ‘áll’ most”.

Az álmok valóra válnak.

„A ceruza rajzom fejlődése: 2013 vs 2017”

„Az első számítógépemet 13 évesen építettem!”

Forrás