13 híresség, akik drasztikus módon változtatták meg kinézetüket.

Az emberek úgy vannak kódolva, hogy egy bizonyos idő után újabbnál-újabb dolgokra vágyjanak, például új autóra, házra, párra, ruhára, munkahelyre vagy megjelenésre. Ez alól bizony a hírességek sem kivételek, ugyanis ők is csak emberek, ezért rövidebb-hosszabb idő után ők is ráunnak jelenlegi kinézetükre. Egyesek vagy levágatják, vagy megnövesztik, esetleg más színűre festetik a hajukat, ami egyébként egy korszak lezárását is jelképezheti. Köztudott, hogy a nők egy szakítást a hajuk megváltoztatásával zárnak le, de vajon miért ne tehetné ugyanezt egy férfi. Nézzük csak Channing Tatumot, aki válása után letolatta a haját és szőkére festette. Ma úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk nektek néhány hírességet, akik mondhatni drasztikus változáson estek át.

1, Conchita Wurst – A szakállas nőként népszerűvé vált Thomas Neuwirth úgy gondolta, már mindent elért Conchitaként, amit el lehetett így úgy döntött stílust vált. Többnyire őszülő férfi képében tetszeleg a kamerák előtt.

2, Cara Delevingne – A divatmodell nem igazán tartozik a nőcis nők kategóriájába, amit szerintem ő maga is érez. Legutóbb rövid szőke hajjal látták egy rendezvényen.

3, Bill Kaulitz – A Tokio Hotel frontembere, nem mellesleg Tom ikertestvére. Amíg az emberek meg nem tudták a nevét, sokan nem tudták eldönteni, hogy fiú vagy lány. Mindig nagy, hosszú haja, kisminkelt arca volt és a hangja sem volt túl férfias. Azóta nagyon sokat változott, például ő is belépett a szőke hajúak táborába.

4, Tom Kaulitz – A Tokio Hotel gitárosa éveken keresztül hosszú raszta hajat viselt, ám most, hogy egy párt alkotnak Heidi Klummal kicsit visszavett rocker stílusából.

5, Charlize Theron – Sokan megszokták már a színésznő szőke haját, ám ő beleunt ebbe a stílusba. Évtizedekkel ezelőtt volt barna hajú és úgy látszik újra visszaváltott rá.

6, Azis – Az énekes megszabadult szőke hajától és egy férfiasabb hajviselettel lepte meg magát, na meg persze rajongóit.

7, Kristen Stewart – Az Alkonyat filmek csillaga sosem volt egy átlagos lány, valamivel mindig kitűnt a tömegből, de ez a stílus messze a legmerészebb tőle.

8, Channing Tatum – Zac példáját követve ő is szőkére festette, sőt letolatta a haját. Instagramon tette fel rajongóinak a kérdést, hogy jó vagy nem.

9, Zac Efron – A színész mindenkit meglepett szőkére festett frizurájával. Rajongóitól persze kapott hideget meleget, de azért nem áll rosszul neki ez a stílus sem.

10, Emma Roberts – Levágatta szőke haját, sőt meg is változtatta annak színét. A Barna sokkal jobban áll neki.

11, John Travolta – Ha hiszitek, ha nem Travolta nagyon is élvezi a kopaszsággal járó életet. Most sokkal felszabadultabban érzi magát, mint valaha.

12, Macy Williams – A Trónok Harca Arya Starkja ledobta barnás fürtjeit és egy igazán merész árnyalatot választott magának.

13, Végezetül pedig Katy Perry, aki nem fél kísérletezni saját megjelenésével.