13 törvényszerű dolog, ami mindannyiunk életében jelen van

Vannak olyan időnként ismétlődő szituációk az életben, amik szinte minden embert érintenek valamilyen formában. A bökkenő csak az a dologgal kapcsolatban, hogy ezek nem éppen kellemes helyzetek, így magától értetődő módon senki sem szívesen éli át őket. Azonban ez egyáltalán nem érdekli az univerzumot, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy valamiféle törvényszerűséget követve mindenkire lecsap, és ez ellen mi látszólag semmit sem tehetünk. De hát ilyen az élet, egy folyton körforgás, amit nem könnyű megtörni…

1. Az emberek többsége egyszerűen nem tudja beosztani az idejét, és minél több terhet raknak rájuk, annál kevésbé tudják megosztani a figyelmüket. Ennek persze az a vége, hogy a teendők egyre csak halmozódnak…

2. Igazán bosszantó tud lenni,, mikor a barátod, barátnőd heteken át ígéri, hogy részt vesz a közös programotokon, ám a legutolsó utáni pillanatban már nincs kedve hozzá, vagy közbe jön neki valami, ezért nemes egyszerűséggel lemondja, holott te már nagyon készültél rá.

3. A sors keze tuti biztos, hogy úgy irányítja a dolgokat, addig-addig munkálkodik, míg végül a legszükségesebb pillanatban mond csődöt mind a telefonod mind pedig a kocsid, mert z egyiknek az aksija merül le, míg a másikból kifogy a benzin.

4. Akármennyire is próbálnak az emberek odafigyelni és vigyázni az új holmijaikra, a külső tényezőktől egyszerűen nem tudják megvédeni. Péládul amikor zsír új telefonod leesik a földre.

5. Amikor az embernek nem kell iskolába vagy munkába mennie, akkor az akarata ellenére is annyira elkényelmesedik, hogy gyakorlatilag otthoni hajléktalanná válik, mert minden ruhája a földön és büdös, az üres kajás dobozok szanaszét hevernek a szoba minden sarkában, és nem utolsó sorban még az illető szaga is hagy némi kívánnivalót maga után.

6. A rendszertelen étkezés nagy hatással van a súlygyarapodásra. Ennek tükrében az emberek megpróbálnak odafigyelni az étkezésükre, ám így is becsúszik egy-két csaló nap. Ilyenkor egyből kiül az arcukra a félelem, hogy tuti 5 kilóval híztak.

7. Az emberek életében néha szükség van némi változásra, hiszen a monotonitást nehezen viseljük. Viszont valamilyen oknál fogva mégsem tudják annyira értékelni, amennyire kellene. Például már évek óta együtt vagy a pároddal és alig várod, hogy megkérje a kezed, ám mikor megtörténik a pillanat csak néhány napig tudsz neki örülni utána viszont már nem is akarod annyira a dolgot.


8. Biztosan ti is jártatok már úgy, hogy éveken át pakolgattátok, dugdostátok a felesleges cuccaitokat, mondván egyszer valamire jó lesz. Mikor elég erőt vettél, hogy végre minden felesleges holmit kidobj, tuti akkor lesz rá szükséged.

9. A fogyás az egyik legnagyobb mumus a világon, mert sosem úgy történik, ahogy azt az ember elképzeli. Mire végre leadnánkk magukról legalább 4-5 kilót, addigra tuti jó pár hónap eltelik, így az újonnan vásárolt nyári ruhát már nem tudják felvenni, mert beköszönt az esős ősz.

10. Minden ember kap néha olyan dolgokat ajándékba, amiket legfeljebb porfogónak tud használni. Mivel már egy idő után nem tudják őket hova rakni, ezért próbálnak megszabadulni tőlük. Viszont ez egy olyan körforgás, amit nehéz megtörni.

11. A házfelújítás az élet velejárója, csak az a helyzet, hogy a legtöbb ember csak hétvégén tudja rendesen kipihenni magát, így nem igazán szívlelik mikor a szomszéd fúrásba, faragásba, flexelésbe kezd reggel 7-8 órakor.

12. Sajnos ez általában így szokott lenni, de csak azért, mert a legtöbb ember pontosan ezzel a hozzáállással vonzza be a rosszat. Ha mindig minden körülmények között a jóra gondolnának, közel sem fordulna elő ennyiszer.

13. Veszekedés közben nem pörög úgy az agyunk, ezért mindig csak a vita után jut eszünkbe a frappáns és kiváló válasz, amivel meg tudnák magyarázni a dolgokat.

Forrás