15 ok, amiért öröm egy otthonülővel randevúzni

Amikor egy otthonülő kinyitja az ajtót neked, hogy beléphess a világába, akkor olyan csodás dologban lesz részed, amelyről nem is tudtad, hogy lehetséges. Ha úgy gondolod, hogy az otthon tartózkodás vagy tömeg nélküli szórakozás unalmasnak tűnik, akkor egy kellemes kalandra indulsz, mert valahogy bizonyítani fogják számodra, hogy lehet szórakoztató. Egy otthonülővel való randevúzás meglepően kellemes lehet, mert le tudnak venni a lábadról közvetlenül a nappali közepén!

De ha továbbra is kétségeid vannak, szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány előnyre, ha fülig beleszeretsz egy otthonülőbe.

1. Ha egy otthonülő téged választott, ez azt jelenti, hogy valami csodálatos dolgot tettél, hogy felhívd a figyelmét.

Gondolj bele, ha egy olyan személy, aki szeret otthon lenni, elhagyja a házat, hogy veled randizzon, akkor van valami különleges benned, amelybe beleszeret.

2. Ha csinosan öltöznek fel, akkor tudod, hogy érted teszik.

Hacsak nem mennek el valahová, rendeznek összejövetelt vagy jön valaki látogatóba, akkor tudni fogod, hogy azért tesznek erőfeszítést, hogy csak neked jól nézzenek ki. Egy otthonülő számára ez egyértelműen különleges gesztus, mert többre tartják a kényelmet a szépséggel szemben.

3. Valószínűleg tudják, hogyan kell finom ételeket főzni.

Mivel nem sokat járnak el otthonról, minden bizonnyal otthon kell főzniük, kísérletezniük kell, és tökéletesíteniük kell szakácskészségeiket. Tehát, ha odaköltözöl, biztos lehetsz abban, hogy mindennap ízletes ételeket fogsz kapni!

4. Nem flörtölnek másokkal a helyi kocsmában, mert nem mennek a helyi kocsmába.

Nagyon valószínű, hogy az a személy, aki általában az otthonában tartózkodik, nem megy el egy kocsmába, hogy randipartnert keressen, ha már veled randizik. Nyugtasson az a tény, hogy valószínűbb, hogy hű marad hozzád.

5. Ha otthon marad, sok pénzt spórolhat meg.

Nincs étteremben étkezés, nincs borravaló és nem kell parkolási díjat fizetni. Nagyon sok pénzt fog megtakarítani. Ezeket a megtakarításokat felhasználhatja olyan dolgokra, amelyek mindkettőtök számára fontosak.

6. Senki sem érti jobban a személyes tér szükségességét, mint ők.

A külvilággal ellentétben egy otthon gyakran kevésbé zsúfolt, főleg egy otthonülő otthona. Végül is ők olyanok, akik inkább a saját társaságukat részesítik előnyben. Azt is megértik, hogy szükség van a személyes térre, és úgy fogják tiszteletben tartani a magánéletedet, ahogyan azt másoktól is elvárják, hogy tiszteljék az övékét.

7. Általában nagyon kényelmes otthonuk van.

Ha hosszabb ideig otthon maradsz, akkor jobb, ha kényelmesebbé teszed azt. Az otthonülők tudják ezt. Ezenkívül sok idejük lesz otthonuk rendben tartására. Még ha otthon is dolgoznak, sok időt spórolnak meg, mivel nem kell ingázniuk.

8. Sok időtök lesz szoros köteléket kialakítani.

A kezükben lévő összes idővel, nektek, kettőtöknek nagyon sok időtök lesz szoros köteléket kialakítani. Legyen szó filmek nézéséről, egymásnak segítésről a konyhában, vagy csak a kanapén ölelkezésről, sokkal értékesebb pillanataid lehetnek velük, mint valakivel, aki nem otthonülő.

9. Bizonyára rendelkeznek Netflix vagy Amazon Prime előfizetéssel.

Ha nem sokat jársz el otthonról, akkor sok időd van arra, hogy érdekes filmeket és TV-műsorokat nézz. Egy otthonülő otthona nyilvánvalóan jól felszerelt lesz ehhez. Kényelmes kanapék, nagy TV, és természetesen a streaming kapcsolatok is nélkülözhetetlenek számukra.

10. Ők könyv- vagy filmszakértők, így mindig megbízható javaslatokat kaphatsz.

Ha egy otthonülővel randevúzol, valószínűleg szereti a filmeket és / vagy könyveket. Biztos lehetsz benne, hogy ha egy kis pihenő időre van szükséged egy jó könyvvel vagy filmmel, akkor pontosan tudják, mit ajánljanak neked.

11. Mesterei a ház tisztaságának és kényelmének megőrzésének.

Egy tisztátalan otthon soha nem tartozhat egy otthonülőhöz. Egy otthonülő szereti az otthonát annyira, hogy mindig tipp-topp legyen. És valószínűleg soha nem engedik meg, hogy kitakarítsd az otthonukat, mert úgy vélik, hogy csak ők tudják otthonukat makulátlanul tisztán tartani.

12. Nem keresik a társadalmi elfogadást.

Otthonuk a világuk. És nem törődnek azzal, hogy másokat lenyűgözzenek. Van otthonuk, vagy nekik te, és a kicsi, zárt baráti körük. Ez minden, amire szükségük van az életben.

13. Kicsi és nagyon zárt baráti körük van.

Az hogy valaki otthonülő, nem jelenti azt, hogy anti-szociális. Lehet nagyon társasági, de társadalmi köre kicsi. A jó dolog az benne, hogy nem kell túl sok nevet megjegyezned, vagy megpróbálnod lenyűgözni a sok olyan embert, akivel a partnered törődik.

14. És valószínűleg szuper ölelnivaló háziállataik is …

Nagy esély van arra, hogy már van egy szőrös társuk otthon, akikhez hozzábújtak, mielőtt ti ketten találkoztatok volna.

15. Az ajándékod valószínűleg házi vagy kézzel készített.

Kifejezetten a te számodra készült, a születésnapi és évfordulós ajándékokat valószínűleg kézzel fogja készíteni a partnered. Nagyobb figyelmet fog fordítani arra, amit szeretsz, és maga készíti az ajándékokat, így az, amit kapsz, teljesen egyedi.

Inkább egy szociális pillangóval, vagy egy otthonülővel randiznál? Mondd el nekünk kommentben.

Forrás