17 nyugtalan gyermek, akinek a gyors elméje egy kis katasztrófához vezetett

A gyerekek javíthatatlan fantáziával és gyors szellemességgel rendelkeznek, amely teszi lehetővé számukra, hogy továbbra is elkápráztassanak olyan ötletekkel, amelyek egyszerre lepnek meg ötletességükkel és egyszerűségükkel. Azonban néha a kreativitás olyan mélységekbe sodorja őket, hogy szüleiiknek csupán annyi dolguk marad, hogy elcsodálkozzanak, hogy jutott ez az eszükbe. A gyerekek logikája nem ismer határokat, és az összeállításunkban szereplő fiatalok trükkjei ezt a lehető legjobban szemléltetik.

1. „Az unokahúgom azt mondta, hogy kopaszodom, ezért levágott nekem egy hajtincset a sajátjából. Remélem, hogy a ragasztószalag megtartja.”

2. “Meg kellett magyaráznom a lányomnak, mi a” hamisítás “, miután ezt találtam.”

3. “Nem csodálkozom, hogy az öcsém elvesztette a fejét, ha rosszul mondta, milyen nap van.”

4. „A lányom naptejet tett erre a sziklára, hogy ne égjen le ”.

5. „Az autópályán haladok, és a visszapillantó tükörbe nézek, és ezt a narancssárga dolgot vettem észre az utasajtó kilincsében. A fiam telefonja éppen ott csücsül 120 km / h sebességgel. ”

6. „A lányom ma kapott egy Etch-a-sketch rajztáblát a 8. születésnapjára. Az első dolog, amit rajzolt, egy macska pukizik.

7. „11 éves lányom ragaszkodott, hogy ő nézze meg a postai küldeményeket az elmúlt néhány napban. Ma megnéztem. Ezt találtam … ”

8. “Amikor a 3 éves gyereked átvert, és azt mondta, hogy az utóbbi időben megette a zöldségét.”

9. „Megvettem a 7 éves lányomnak egy karkötő készítő készletet. Másnap ezt találtam az asztalon. (Pukizz hangosan)

10. “A gyerekem a nevét gyakorolja … körömlakkal… az albérlet falán …”

11. “7 éves lányom nunchuckot készített a babája lábából.”

12. „Ma a 9 éves fiam napközis táborába jelentkeztem önkéntesnek. Ma reggel megkértem, hogy pakoljon össze nekünk egy ebédet. Nagyon sajnálom, hogy nem ellenőriztem, mit csomagolt, mielőtt elmentünk … “

13. „A 3 éves gyermekem mindig furcsa helyeken rejti el a kulcsaimat, ezért odaragasztottam a ‘bújócska’ játékához, hogy halljam hol van. A fagyasztóban találtam meg a kulcsokat… ”

14. „Bújócskát játszottam a 3 éves unokaöcsémmel. Hozott nekem egy bilit, hátha vécéznem kell, miközben bujkálok.”

15. „7 éves fiam a hálószobájában rajzolt a falakra és a bútorokra, és megpróbálta ráfogni a 3 éves húgára. Majdnem bejött a próbálkozás, de ahogy egy jó művészek szokták, aláírta a saját nevét.”

16. „Megkértem a 3 éves kislányomat, hogy mossa le az asztalát. Hogy az ördögbe került oda?

17. “KIAKADTAM, mert azt hittem, hogy a 4 éves gyermekem valahogy betette az újszülött húgát az autóülésébe.”