18+ fotó, amely visszaadhatja a hitét még a legnagyobb pesszimistáknak is

Az élet nehézségei gyakran túlsúlyosak lehetnek, és néha nehézkesnek tartjuk a pozitív hozzáállást a dolgokhoz. De az életnek megvan a maga módja a dolgok kidolgozásához, és még ha az esélyek ellenünk is vannak, csak a legjobbakat kell remélnünk.

Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy továbbra is hinni kell a világ jó dolgaiban, ezért összeállítottuk ezt a 20 fényképet, hogy megmutassuk, hogy még ha minden remény is odavan, a szerencse ott lehet a sarkon.

1. Ez az idős férfi nem tudta elvágni a sonkáját.

Texasban egy étteremben ez az idős ember azt mondta a pincérnőnek, hogy keze nem működik nagyon jól. Ez kis dolognak tűnhet, de neki biztos vagyok benne, hogy óriási.

2. A “csodababám” ma 8 hónapos.

Azt mondták nekünk, hogy nem valószínű, hogy a baba születés után életben fog maradni. A terhesség minden napja stresszes volt, de nézd csak ezt a gyönyörű fiút!

3. Ez a 84 éves nagymama, aki a kórházban volt, szégyellte, hogy hálóinget kell viselnie, így az unokája is azt viselt.

4. Ebben a pillanatban egy fiatalember rájött, hogy sikeresen átment Brazília híresen nehéz egyetemi felvételi vizsgáján.

Ez a fiatalember megállapodást kötött, hogy ingyenesen részt vehessen egy előkészítő tanfolyamon az épület tisztításáért cserébe, hogy segítsenek neki felkészülni az egyetemi felvételi vizsgára.

5. Pumpkin, a törpe póni, bionikus lábprotézissel rendelkezik, köszönhetően a Bionic Vetnek és a Twist of Fate Farm & Sanctuary-nak!

6. Egy évig egy teherautóban éltem, kaptam egy lakást. Az élet jó.

7. A macskám egy hete eltűnt. Néhány elképesztő idegennek köszönhetően meglett – helyreállt az emberiségbe vetett hitem!

8. A barátom nővére kocogás közben elvesztette autókulcsát, valaki biztos akart lenni abban, hogy megtalálja, amikor visszamegy érte.

9. Anyám a demencia utolsó stádiumában van.

A szüleim 34 éve házasok. Anyukám a demencia végső szakaszában van (5 évvel ezelőtt diagnosztizáltak, 53 éves korban). Apám teljes időben gondoskodik róla. Nem mindig emlékszik a nevére, de tudja, hogy biztonságban van vele. Ha ez nem az igaz szerelem, nem tudom, mi az.

10. Mondtam a mostohaapámnak, hogy jobban szeretem a narancssárga cukordrazsét, ma reggel bejöttem hozzá, és kiválogatta nekem őket.

11. A zongorista klasszikus zenét játszik a vak és idős elefántok megnyugtatására a szentélyben.

12. Csukló műtét: A sebészem körülmetszette a tetoválásomat. Elvághatta volna, de gondoskodott róla, hogy ne vágja át.

13. Minden csütörtök reggel a kis unokaöcsém várja, hogy megérkezzen a szemétszállító, hogy segítsen neki.

14. Egy szomszéd, akivel még soha nem beszéltem, látta, hogy egész nap egyedül vagyok otthon a Hálaadás napján, és ezt hozta nekem.

15. Időnként, amikor az emberek azt mondják: „Mindörökké”, erre gondolnak.

16. 20 éve volt a pénztárcájában.

8 éves koromban találtam egy négylevelű lóherét, és odaadtam az apámnak, hogy legyen szerencsés. Amikor meghalt, rájöttem, hogy megtartotta.

17. A nagymamámnak demenciája van, és minden nap először találkozik a kutyámmal, és újból beleszeret.

18. Ez a kutya Törökországban egy kirakatban alszik. Az áruházban dolgozók hagyták, hogy ott maradjon, amíg nagyon hideg volt a szabadban.

19. Azt mondták, hogy soha nem lehet gyermekem. Itt van a csodás fiam, Henry. 42 éves vagyok és annyira áldott vagyok.