19 ember megosztott a szívmelengető részleteket, amelyek egy születésnapot felejthetetlen nappá változtattak

Minden évben eljön a nap, amikor születtünk és szeretnénk, ha aznap minden tökéletes lenne. Természetesen ez nem mindig alakul így, ám az is előfordulhat, hogy a tökéletlenség teszi mégis tökéletessé a napot. Egy születésnapi parti, finom ételek és italok, díszítés, torta. Kell ennél több? Ugye, hogy nem!

Amikor pedig, családunk vagy barátaink meglepetéspartit szerveznek, akkor igazán tudatosul bennünk, hogy szeretetüknél többre nincs is szükségünk. A szándék a fontos, semmi más. Lehet, hogy nem a nap fénypontja egy elrontott torta, egy rosszul sikerült vagy kiválasztott ajándék, de ez mit sem számít akkor, amikor azokkal ünnepelhetünk, akiket szeretünk. Posztunkban olyan ajándékokat, meglepetéseket mutatunk, amik, ha nem is tökéletesek, de felejthetetlenné tették az ünnepelt születésének napját.

“A gyermekem születésnapi kívánsága az volt, hogy néhány lufira ébredjen fel. A szobája ajtaja a másik oldalon van, így csak arra várunk, hogy kinyissa azt.”

“Ma van a 25. születésnapom. A férjem cukrász és ezt készítette nekem.”

“A nővérem Stevie Wonderről rajzolt képet édesapánk születésnapjára.”

“Édesanyám reakciója a meglepetés születésnapjára. A parti után azt mondta, hogy ez volt az egyetlen igazi születésnapi partija 11 éves kora óta.”

“Édesanyám szülinapi ajándéka nekem. Saját kezűleg készítette.”

“A kislányom csirkét kért a szülinapjára. Íme!”

“A férjem a születésnapomra épített nekem egy párna erődöt.”

“Ma van az öt éves kisfiam születésnapja. Mario témájú partit tart, de fogalma sincs róla, mi van a dobozban.”

“A barátom a húgától kaptam a legjobb születésnapi ajándékot.”

“Tegnap volt a lányom harmadik születésnapja és Chewbacca akart lenni Disneylandben.”

“Hegesztettem egy rózsát édesanyám születésnapjára.”

“A lányom karácsonykor ünnepli a születésnapját, amire mindig egy kutyát kért. Most végre megkapta. Egyszerűen elválaszthatatlanok.”

“A férjem Snorlaxot horgolt nekem a huszonhetedik születésnapomra, ami pont olyan, mint amilyen gyerekkoromban volt. Sírtam örömömben, amikor átadta.”

„A nagymamám könyvtáros volt 50 évig. Mindig azt a történetet meséli el, hogyan adta Denzel Washingtonnak az első könyvtári kártyáját. A születésnapján meglátogatta, hogy felköszöntse.”

„8 éves lányom sündisznó tortát akart születésnapjára. Megpróbáltam mindent megtenni.”

“Apám könyvet írt egy hajóról, amit ő épített, így hatvanötödik születésnapjára adtunk neki egy hajót, amely a könyve alapján épült, amit egy hajóról írt, amit ő épített.”

“Apám mindig azt mondja:” Menjünk, Buffalo! “, amikor elmegyünk valamerre a házból, így ezt a pólót készítettem neki a születésnapjára.”

„Tegnap volt Luna első születésnapja. Nagyon megdöbbent a születésnapi kis meglepetésén. ”

“Születésnapi ajándék nagymamámtól.”