20 alkalom, amikor a férfiak nem akartak háziállatokat, de végül nem tudtak nélkülük élni

A férfiakat nagyon nehéz meggyőzni arról, hogy változtassák meg a véleményüket valamivel kapcsolatban, ezért sokszor a legkönnyebb, ha egyszerűen feladjuk a próbálkozásokat. De persze nem akkor, ha a család új háziállatáról van szó. Ilyen esetekben ugyanis a végsőkig kell harcolni, és olykor bizony még a férfiak minden tiltakozása ellenére is haza kell hozni a háziállatot a házhoz. Meglehet persze, hogy pár hétig vagy hónapig haragudni fognak, de higgyétek el: utána az állat legnagyobb rajongóivá válnak.

Biztosak vagyunk benne, hogy mélyen legbelül mindenki imádja az állatokat, épp úgy, mint a most következő férfiak, akik bár kezdetben nagyon az állatok ellen voltak, mára mégis legjobb barátokká váltak.

,,Apám 2 évvel ezelőtt: „megütlek, ha hazahozol egy kutyát!”. Apu most, egy rövid séta után: „biztos elfáradtak az apró mancsai, a legjobb, ha a kezemben viszem haza.”

,,Eleinte: „Ide ne hozd!”. Aztán: „Tartsd távol tőlem!”. Most meg: „Fiam! Elaludt a vállamon! Csinálj egy képet rólunk!”.”

,,Apám kezdetben nagyon nem akart macskát, ma már együtt töltik a napokat és folyamatosan közös képet küldözget.”

,,Soha nem lesz macskánk!” – mondta 2 hónappal ezelőtt.

“,,Nem akarok átkozott macskát a házban!” – mondta nagyapám. Most ő a személyi segítője.”

“,,Jó, de két hétnél tovább nem maradhat itt!” – mondta apám, 2 évvel ezelőtt.”

,,Apám, aki nagyon nem akart háziállatot, a kutyával együtt félt az első állatorvosi látogatásnál.”

,,Azt állította, hogy gyűlöli a macskákat, meg hogy allergiás rájuk.”

,,Nem akart harmadik kutyát a háznál, különösen nem egy pitbullt. Ma már közös fotelen osztoznak.”

,,Apám és a macska, akit 10 évvel ezelőtt nagyon nem akart.”

,,Nagy harcot vívtam, mire apám belement, hogy néha vigyázzon a kutyámra, miközben én elutazok. Ma már minden nap együtt vannak, amikor dolgozok és folyamatosan jelentést kapok róla, hogy épp mivel töltik a napjukat.”

,,Már nem én vagyok a szeretett gyermek a házban, a macskánk, Bruce Wayne vette át a helyem.”

,,A barátom apja azt állította, hogy rosszul van a kutyáktól és soha nem fog hozzáérni, amikor először hazavitték az állatot.”

,,4 évvel ezelőtt apám azt mondta: “Ebben a házban nem lesznek hörcsögök!” – azóta a helyzet nyilvánvalóan megváltozott.”

,,Apám és a csivava, amit örökbe fogadtunk a menhelyről. Néha még mindig azt meri mondani, hogy rossz ötlet volt.”

,,Azt mondta: „Megőrültél? Biztos, hogy nem hozunk haza egy kakadut a menhelyről!”.”

,,Sok éven át nem szerette a macskákat, de ma már szét sem lehet választani őt és a csupasz koboldját.”

,,Ez a barátom, aki azt állította, hogy ki nem állhatja a macskákat. Mondanom sem kell, hogy ma már jobban szereti a kis seggfejünket, mint engem.”

,,Apum sokáig nem engedte, hogy macskánk legyen. Néhány évvel ezelőtt nagyon beteg lettem, és újra macskát kértem tőle a műtét előtt. Mára ő lett a kedvenc lánya.”

,,A lányom macskát akart, a férjem nem akart macskát. Jó család vagyunk, úgyhogy közös megállapodásra jutottunk: már 2 macskánk is van!”