21 fotó, ami bizonyítja, hogy a testvérek néha nagyon bunkók tudnak lenni

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a testvérek közötti egészséges rivalizálás és szurkálódás már az idők kezdete óta a világ egyik legtermészetesebb dolga. Persze jobban szeretjük egymást, mint bárki mást ezen a Földön, de még ebben a nagy imádatban is jól esik olykor egy kis szemétkedés. Ha pedig szemétkedésről van szó, akkor biztos, hogy az alábbi testvérek viszik (magasan) a prímet…😜

1 Nincs is jobb, mint egy szelet jéghideg görögdinnye a tűzforró nyári napon. Kivéve persze, ha az embernek a testvére készíti azt a szeletet…😏

2 ,,A feleségem a napokban vizsgázott le a rendőr-akadémián, a húga a következő kis ,,szeretetcsomagot” küldte neki ajándékba, gratuláció gyanánt.”

3 Hogy lehet valaki ennyire gonosz?!

4 ,,A nővérem vegetáriánus, és tegnap este bulizni voltak a haverjaival. Eléggé ramaty állapotban ért haza, ezért testvéri szeretetből úgy döntöttem, a legjobb ha egy kicsit még meg is tréfálom…”

5 Amikor könnybe lábadt szemekkel csodálod a fagyasztóban talált jégkrémes dobozt, amiben végre egyszer nem pörkölt van…de hát nem lehet teljes az öröm, mert ugye van egy kedves, szerető testvéred… 😀

6 Valakinek túl sok a szabadideje.

7 Amikor a kistestvér vár a repülőtéren.

,,Örülünk, hogy hazaértél a rehabról” – nyersfordításban.

8 ,,A testvérem úgy döntött, megvicceli egy kicsit a családot, amíg egyedül van otthon…” – kedves gyerek lehet.

9 ,,A testvéremmel rendszeresen szívatjuk egymást, miután pedig nem jutott más az eszembe, ezért gondoltam kifestem a szobáját rózsaszínre, amíg ő a hétvégét a nagyinál tölti…”

10 Rossz életű bűnöző.

11 ,,Nővéremet világ életében zsiráfnak csúfolták a magassága miatt, amit természetesen ki nem állhat. Ezért úgy döntöttem, ez a póló lesz számára a legjobb születésnapi ajándék…”

12 Anya: a testvéred a szobádban alszik ma éjjel, aludj kint a kanapén. Én…↓

13 Minek az embernek ellenség, ha ilyen nagy testvérei vannak?!

14 ,,Megérkezett a 40 ezer forintos cipő, amit rendeltem…megkértem a testvérem, hogy küldjön róla pár képet, hogy olyan-e, amilyet szerettem volna…”

15 A szeretet ünnepe alkalmából a kishúgáról készült összes képet Vladimir Putyinra cserélte a házban. A legjobb, hogy fel sem tűnt neki.

16 ,,A nővérem épp költözik, szóval amíg ő dolgozni ment, rám bízta, hogy mindent gondosan és óvatosan csomagoljak be, hogy kibírják az utazást…” – fő a biztonság!

17 Ha az embernek mérnök testvére van, hozzá kell szoknia az ehhez hasonlóan ,,becsomagolt” ajándékokhoz.

18 Szelfie-gyilkos kistestvér.

19 Milyen jobb ajándékot is kaphatna egy öcs, mint még egy nővér?!

20 ,,Étterembe akartam menni a testvéremmel, annyit kértem tőle, hogy öltözzön alkalomhoz illő, elegáns ruhába.” – majdnem bejött.

21 A legseggfejebb testvér-díj nyertese…😐