21 milliót költött ez a fiú, hogy Britney Spears legyen! 99, 9%-os a hasonlóság! – Fotók

Ismét egy önjelölt világsztár, akinek egyetlen nagy fájdalma volt az életben – rossz testbe született.

Az már csak hab a tortán, hogy a sors azt sem találta el, fiúnak vagy lánynak szülessen-e Bryan. Mint ahogyan a nevéből is kiderül, fiú lett, de ő ebbe nem nyugodott bele. Hiszen az elmúlt években egyre biztosabb lett abban, ő csak és kizárólag Britney Spears bőrében képes elviselni ezt az egészet, amit mi Földnek nevezünk.

Bryan Ray a tettek mezejére lépett: dolgozott, spórolt, kapirgált, és eddig sikerült is nyolcvanezer dollárt, azaz közel 21 millió forintot a projektbe fektetnie.
Ma már Britney-ként létezik: 99, 9%-os a hasonlóság!

Bryan 17 évesen lépett a tettek mezejére, azóta már legalább 90 eljárásnak vetette alá magát, hogy megvalósuljon az álma.

Szőrtelenítés, orrműtét, botox injekciók, és havonta csak a krémek százharminc ezerbe kerülnek, hogy megőrizze Britney frissességét és arcbőrét. Eddig nyolcvanezer dollárt, azaz huszonegy millió forintot költött minderre. A férfit a barátai ma már Britney-nek is szólítják, hogy teljes legyen az öröme.

“Szeretem az arcomat és a testemet átalakítani, a plasztikai beavatkozásokat, a töltőanyagokat és minden más kozmetikai beavatkozást” – mondta Bryan. “Fiatal korom ott motoszkál bennem, hogy Britney Spears egyszerűen tökéletes. Eleinte megpróbáltam úgy kinézni, mint ő. Aztán amikor fogorvoshoz mentem, megkérdezték, melyik hollywood-i a mosolyát szeretném. Természetesen ő volt az.” – magyarázta.
Egyik legfrissebb híre pedig, hogy 99, 9%-os a hasonlóság, közte és Britney közt! Íme a rögös út képekben!

Bryan Ray egy helyes, kedves, mosolygós srác volt még hat évvel ezelőtt, aztán szép lassan jött a megvilágosodás – nem a saját bőrében érzi otthon magát igazán.

Az első évben látszólag a súlyával nem volt elégedett. Hónapról-hónapra egyre vékonyabb lett és folyamatosan osztotta a tükrös szelfiket.

Aztán jött az új hajszín – természetesen Britney-é. Bryan ekkor mér kezdte sokkal komfortosabban érezni magát a világon és a tükör előtt is.

Aztán jött az idegtépő feladat: csak várni, és várni, és várni,… hogy megnőjön a haja. Hosszú hónapok teltek el így.

Ez idő alatt azzal enyhítette a várakozás okozta traumát, hogy feltöltette az ajkait. Máris sokkal egyszerűbb volt lelkileg minden.

A cél előtti utolsó fázis volt a legnehezebb talán. Már csak néhány apróság hiányzott, Bryan ezt az időszakot egy Britney-s kalap alá rejtette el.

És íme, a hollywood-i sztár megtestesült mása. Bryan Spears, azaz Britney Ray. vagy valami ilyesmi.

Bryan ma már tervezi az új életét az új testben is: modellkedne és Britney számaival is felép olykor Nyugat-Hollywood-ban.

Egyik legfrissebb bejegyzése szerint pedig a hasonlóság ma már 99, 9%os. Ha a két arcot összeveti egy internetes program…. Wow

Forrás