4 bolondbiztos mód, hogy felismerd, mikor hazudnak neked

Szomorú felismerni a tényt, hogy mindenhol hazugságokba ütközünk. Még akkor is, ha megbocsátunk valakinek, aki hazudott nekünk, nem túl kellemes.

Kerestünk négy tudatalatti viselkedési mintát a hazugokra, és úgy gondoljuk, hogy tudnotok kell róla. Ezenkívül van egy bónusz a cikk végén, amely az esetek 99% -ában működik.

4. A hazugok nem említik magukat.

Amikor a hazugok torzítják az igazságot, hajlamosak elkerülni a magukról való beszélgetést. Másokról beszélnek vagy írnak, különösen harmadik személyről, mintha a távolságot helyeznék maguk és a hazugságaik közé.

3. Egy hazug beszéd hozzáállása negatív.

A hazugok általában negatívak, mert tudat alatt bűntudatot éreznek a saját hazugságaikért.

2. Egy hazug magyarázatai a lehető legegyszerűbbek.

A hazugok általában egyszerűen magyaráznak meg mindent, mert az agyuk nem hajlandó bonyolult hazugságot kitalálni.

1. A hazugok zavarosan fogalmaznak.

Az egyszerű magyarázatok ellenére a hazugok bonyolult mondatszerkezetet használnak, felesleges szavakat és jelentéktelen, de hihető részleteket illesztenek be, amik segítenek a számukra elhitetni a hazugságukat.

Bónusz: A szemek nem hazudnak

Ha nem veszed észre a fenti jeleket, de még mindig kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy hazudnak-e neked, nézz közelről az “ellenfeled” szemébe. A hazugság idegességessé tesz minket, amelynek eredményeképp gyorsabban ver a szívünk és kitágul a pupillánk.