6 furcsa dolog, amit szinte az összes férfi csinál titokban.

Nem egy olyan cikk kering a világhálón, ami a női nemet vesézi ki, például leírja a titkaikat, problémáikat, párkapcsolati viszonyaikat… és a többi. Lassan már fentről-lefelé ismerjük a gyengébbik nem képviselőit, ám ugyanezt már nem mondhatjuk el az erősebbik nemről. Azon kívül, hogy gondolkodásban és problémamegoldásban nagyban eltérnek a nőktől, nem igazán tudunk róluk bővebb információt. Számunkra ez sarkalatos bűn, így úgy döntöttünk, hogy mai cikkünkben górcső alá vesszük a férfinemet és megosztjuk veletek azokat a dolgokat, amiket ők szívük és lelkük legmélyén őriznek, s a világ minden kincséért sem mondanák el senkinek, csak a legjobb cimboráiknak.

1, Kémkednek a saját párjuk után.

loading…

Elő-előfordul, hogy a férfiak bizony kézbe kapják kedvesük telefonját, majd elkezdik olvasgatni a benne található SMS-ket, csekkolják a híváslistát és megnézik a képeket is. Azt viszont már nem viselik el, ha barátnőjük, feleségük csinálja ugyanezt csak az ő telefonjukkal, sőt ilyenkor fel vannak háborodva.

2, Előfordul, hogy nincs kedvük koitálni.

A sztereotípiákkal ellentétben nemcsak a nők tudják visszautasítani párjukat, hanem a férfiak is a kedvesüket. Megeshet, hogy a barátnak, férjnek nincs hangulata a koituszhoz, de ez nem biztos, hogy a nő hibája, lehet, hogy olyan dolog történt, ami miatt nem tud kikapcsolni és maximálisan arra koncentrálni.

3, Bizony a férfiak is csinálnak nőies dolgokat.

Még ha nem is próbálják fel kedvesük összes göncét, akkor is egy két dolgot kipróbálnak. Legtöbbször a kozmetikai szereket tesztelik le, hogy mi lehet benne olyan izgalmas és jó. Mikor rájönnek, hogy bőrük sokkal selymesebb és puhább lett az adott terméktől, ők is rákapnak az ízére. Nem áll távol tőlük az sem, hogy szerelmük fehérneműjét felpróbálják.

4, Akkor is segítenek saját magukon, ha párkapcsolatban élnek.

Annak ellenére, hogy a férfiak egészségesnek mondható párkapcsolatban élnek, mégis szeretnek saját magukkal is foglalkozni egy kicsit. Van, aki ezt egyáltalán nem rejti véka alá, sőt inkább kihangsúlyozza. Olyan is előfordul, hogy kedvesük látványától jön meg az a bizonyos inger és onnantól fogva már nincs visszaút.

5, Megbabonázza őket a nők intim illata.

Nagyon sok olyan férfi van, aki bátran fel meri vállalni, hogy szó szerint rajong kedvese nemi illatáért. Míg egyes férfiak a nők levetett harisnyáit szagolják, addig mások azokat a fehérneműket, amiket párjuk csak pár órán át viselt. Számukra ez egyáltalán nem kellemetlen, hanem maga a mennyei illat.

6, Megnézik és bekategorizálják a női ismerősöket, de még az ismeretleneket is.

Amelyik férfi azt mondja, hogy ezt nem csinálja az hazudik. Nem mondjuk, hogy napi szintű program, de egyszer-egyszer összeülnek a haverokkal és átbeszélik, hogy ki hányas egy 10-ig terjedő skálán. Ilyenkor a párjuk női rokonai és barátnői is terítékre kerülnek.

Uraim, ti melyiket szoktátok csinálni?