6 színész, akik majdnem eljátszották a kedvenc karaktereinket a „Jóbarátokban”

A Jóbarátok még ma is vonzzák a nézőket a TV-képernyőkhöz, a főszereplői hihetetlenül emlékezetesek, és ennek az oka, hogy a sorozat hatalmas slágerré vált. De a sorozat nem lett volna annyira sikeres, ha a karaktereit más színész játssza. Vannak feljegyzések, hogy milyen híres színészeket hallgattak meg a Jóbarátok válogatásán, de végül nem ők kerültek kiválasztásra.

Most bemutatjuk azokat a színészeket, akik a Jóbarátok népszerű szereplőit játszhatták volna.

1. Rachel Green — Jane Krakowski


Krakowski szerint meghallgatták Rachel Green szerepére, de nem őt választották. Jane megemlítette, hogy nem ment túl messzire a meghallgatási folyamatban.

2. Joey Tribbiani — Vince Vaughn

Vince Vaughnt meghallgatták Joey Tribbiani szerepére, de a rendező úgy gondolta, hogy a szerepet nem játszotta volna jobban, mint Matt.

3. Monica Geller — Nancy McKeon

Nancy McKeon majdnem megkapta Monica Geller szerepét, de az NBC igazgatói Nancy helyett Courteney-t választották a szerepre.

4. Ross Geller — Eric McCormack

Eric McCormackot meghallgatták Ross Geller szerepére, de nem választották ki, mert a karakter valójában David Schwimmerhez jobban illett.

5. Phoebe Buffay — Kathy Griffin

Kathy Griffint, mint sok más színészt, meghallgatták Phoebe szerepére, de végül Lisa Kudrowot választották ki a szerepre.

6. Chandler Bing — Craig Bierko

Az NBC korábbi elnöke, Littlefield szerint Craiget azért nem választották ki a szerepre, mert úgy néz ki, mint egy srác, akiben sok elfojtott harag van.