7 híresség, akik annyira beleszerettek a filmbéli állat partnerükbe, hogy nem akartak elválni tőlük

Sophie Turner és Zunni, Tom Hardy és Rocco, Chris Evans és Dodger … Néha a hírességek állatokkal játszanak együtt, és annyira jól kijönnek egymással, hogy lehetetlen elképzelni az elválásukat.
Itt, az 5percblog oldalán imádjuk az állatok és emberek barátságáról szóló megható történeteket, amelyek nem fejeződtek be a forgatás utolsó napján. Itt található egy lista olyan hírességekről, akik nem tudták megállni, és örökre az állati barátaikkal maradtak.

Sophie Turner és Zunni a Trónok harcából

Egy Zunni nevű, északi inuit kutya játszotta a Lady nevű farkast a Trónok harcában, de nem élte túl a második epizódot. Tehát Zunni munka és otthon nélkül maradt. Ekkor Sophie Turner (Sansa Stark) úgy döntött, hogy örökbe fogadja őt, mivel már kötődött Zunni-hoz. Mint Turner elmagyarázza, mindig is akart kutyát, ahogy cseperedett, de a szülei soha nem engedték, hogy legyen.

Will Smith és Abbie a ’Legenda vagyok’-ból


Nemcsak a nézők szeretettek bele a Sam nevű kutyába a Legenda vagyok című filmben, akit egy Abbie nevű német juhász játszott – hanem Will Smith is! Mivel kettejük között kialakult egy mély kötelék a forgatás során, a film elkészítése utáni elválás lehetetlennek tűnt és Will megtartotta a kutyát!

James Gunn és Oreo ’A galaxis őrzői’-ből

A galaxis őrzőinek rendezője, James Gunn összebarátkozott az Oreo nevű mosómedvével, aki Mordályt játszotta a filmben. Gunn és Oreo még a vörös szőnyegen is együtt jelentek meg a premieren!
Tom Hardy és Rocco a ’Piszkos pénz’-ből

Valószínűleg tudod, hogy Tom Hardy nagy kutya rajongó. Valójában ez az egyik fő oka annak, hogy jelentkezett a Piszkos pénz (2014) egyik szerepére, ahol a főszereplő egy Rocco nevű elhagyatott kölyökkutyát ment meg. A film megjelenése után Tom örökbe fogadta Rocco-t a való életben, és a lesifotósok felvételeik szerint mindenhova magával viszi a kutyát. Rocco még mindig elég gyakran megjelenik a színész Instagram oldalán!

Ed O’Neill és Bridgett a Modern család-ból

Amikor O’Neill karaktere a Modern családban kap egy Stella nevű francia bulldogot, azonnal beleszeret. Ugyanez történt a való életben is, a forgatáson O’Neill úgy vigyázott a kölyökkutyára – akinek valódi neve Bridgett – mint egy valódi apa. Az utcán született, majd örökbefogadó családja elhagyta. Egy nap egy állati színész ügynökség megmentette őt, és a Modern család után Bridgett megtalálta végleges otthonát.

Chris Evans és Dodger ’A tehetség’-ből

A Bosszúállók sztárja, Chris Evans, 2017-ben ’A tehetség’ forgatásán találkozott első alkalommal Dodgerrel. Chris elmondta, hogy a legjobb haverok lettek a mentett, boxer keverék kutyával, és azóta elválaszthatatlanok. Igaz Dodger már nem kölyökkutya, de szeretett gazdája Twitter-oldalán még mindig nagyon sok képen megjelenik.

Brendan Fraser és Pecas a Texas Felemelkedéséből (Texas Rising)

A Texas Felemelkedése forgatásán, Mexikóban, néhány filmben szereplő ló pikkelt egy adott lóra, Pecasra. Brendan észrevette, és hazahozza Pecast. Később, amint a színész megosztotta, a ló speciális köteléket alakított ki Brendan autista fiával.

Ismersz más állat szereplőket, akiket sztár kollégáik örökbefogadtak? Írd meg kommentben!