7 igazi férfi, aki nem bánja, hogy híres felesége rivaldafény árnyékában él

Mennyire férfi az, aki elviseli a felesége sikerét, sőt, támogatja is, és meghagyja számára a rivaldafénnyel járó elismerést? Nos, ők a nagybetűs FÉRFIAK.

7 ilyen példa, amikor a teremtés koronái valóban megcsillogtatják lovagi páncéljukat, és utat engednek a feleségeik számára a világot jelentő deszkák felé.

1. II. Erzsébet királynő férje, Philip herceg

70 éve házasok, és a frigy nem volt zökkenőmentes, de kitartanak egymás mellett. Rengeteg feladata van attól függetlenül is, hogy a királynő férje. Sikeresen védte a hazáját a II. világháborúban, majd lassanként elkezdett saját érdeklődési köreivel foglalkozni és összesen 780 szervezetnek lett tagja. Olyan ügyeket támogat, mint a környezetvédelem, sport, katonaság és gépészet.

2. Oprah társa, Stedman Graham

34 éve alkotnak egy párt. Oprah Winfrey befolyásos műsorvezető, nem könnyű helytállni mellette, ennek a férfinek mégsem esett nehezére. Sikeres oktató, bestseller könyvek szerzője, vállalkozó, nyilvános előadó és podcaster, több nonprofit egyesület alapítója.

3. Maryl Streep férje, Don Gummer

Immár 40 éve házasok. A háromszoros Oscar díjas színésznő társa szobrászként alkot. 4 gyermeket vállaltak. Ott volt a felesége karrierútján az elejétől a mai napig, ezért Maryl Streep a 2012-es Oscar átadón elsőként a férjének köszönte meg a támogatást.

Embed from Getty Images

4. J. K. Rawling férje, Neil Murray

19 éve tartanak ki egymás mellett. A Harry Potter szerzőjének férje egy skót orvos, akivel két közös gyermeket vállaltak.

Embed from Getty Images

5. Cate Blanchette férje, Andrew Upton

23 éve élnek együtt. Az ausztrál férfi színdarab- és forgatókönyvíró és rendező. Négy gyermek szülei, és több közös filmes-, illetve színházi projektben dolgoznak együtt.

Embed from Getty Images

6. Serena Williams társa, Alexis Ohanian

2015-ben találkoztak, rá egy évre eljegyezték egymást, 2017-ben megszületett a lányuk, Olympia. Ohanian üzletember, befektető és a Reddit egyik alapító tagja, így megvannak a saját anyagi és üzleti sikerei egyaránt.

7. Julia Roberts párja, Daniel Moder

Az Oscar díjas színésznő fejét egyik munkatársa csavarta el a 2000-ben gyártott “A mexikói” című film forgatásán. A képi világért felelős Daniel Moder lett a szerencsés befutó. 18 éve házasok 3 gyermek szülei. Nem szeretik a rivaldafényt, távol tartják magukat a pletykalapoktól.