8 ok, amiért Jason Momoa a legtökéletesebb férfi a világon

Tény és való, hogy nagyon nehéz megtalálni a tökéletes embert, hisz mindenki ízlése szubjektív, csak úgy, mint a női nem esetében a szépség megfogalmazása. De nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy Jason Momoa kétségtelenül beletartozik a legszuperebb, legtökéletesebb férfiak kategóriájába, nemcsak pusztán a megjelenése, hanem viselkedése és megnyilvánulásai végett is. Amióta láttuk a színészt a Trónok Harcában, na meg az Aquamanben, azóta folyamatosan nyomon követjük életét, munkásságát és a többi. Legutóbb azzal lepte meg szerelmét, hogy élete első autóját felújíttatta. Melyik férfi tenné meg ugyanezt kedvese kedvéért? Tudjuk, ha mindenkinek lapulna annyi pénz a zsebében mint neki könnyű lenne ugyanilyen meglepetéseket kivitelezni. Ám nemcsak ebben merül ki lovagiassága és jófejsége. Mai cikkünkben néhány érdekességet elhoztunk róla, ami miatt bátran állítjuk, hogy egy rendkívül szuper pasi.

1, Felújította és megjavíttatta felesége első autóját

A Jason Momoa rajongók tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a színész mennyire önzetlen ember. Csak úgy meglepte feleségét, Lisa Bonetet azzal, hogy élete legelső autóját felújíttatta és megjavíttatta. Az 1965-ös Mustangot még 17 évesen vásárolta magának, ám már olyan rossz állapotban volt, hogy le kellett cserélnie. Momoa 14 év után újíttatta fel a járgányt.

2, Időbe telik, hogy visszaadja a kapott szeretet.

Jason Momoa még akkor is talál módot és időt arra, hogy meglátogassa a beteg gyermekeket, mikor rettenetesen elfoglalt és forgatás alatt van. Amikor az Aquaman második részét forgatták ellátogatott az egyik gyermekkórházba. Beszélgetett a fiatal kis betegekkel és családjukkal, képet csináltattak vele, és jól érezték magukat.

3, Nem hagyja, hogy tökéletlenségei zavarják

Bár a rajongók szemében nagyon menőnek tűnik mindenféle heg, ami testét borítja, ám az egyik legszembetűnőbb hege a szeme körül található. A tragikus eset még 2008-ban történt vele egy bárban, mikor egy törött söröskorsóval arcon vágták. Kb 140 öltés kellett ahhoz, hogy össze tudják varrni. Nyoma még a mai napig látható arcán, ennek ellenére, karrierje nem tört derékba miatta.

4, Nem bánja, hogy keményen meg kell dolgoznia egy szerepért

Jason úgy kapta meg Khal Drogo szerepét a Trónok Harca című sorozatban, hogy a castingon egy egy maori táncot adott elő, ami óriási hatással volt a sorozat készítőire így nem is volt kérdés, hogy kit választanak a szerepre.

5, Óriási szeretetet érez mindenki iránt, akit csak megismer

Ez nem csak felesége gyermekeire igaz, hanem azokra az emberekre is, akikkel együtt dolgozik. De igazság szerint mindenkivel szót ért, akivel találkozik. Zoë Kravitz-el olyan jó kapcsolatot ápol, hogy a lány “Papa macinak” hívja őt. Sosem szalaszt el egy lehetőséget sem, hogy kifejezze mennyire szereti őt.

6, Nem csak a színészkedéshez ért

A 41 esztendős színész nemcsak a filmiparban csillogtatta már meg tudását. Dolgozott már producerként, sőt írt és rendezett is már, illetve gitáron is bizonyította tehetségét. Elég sokoldalú ember, aki élvezi az élet minden egyes percét és kihasználja a lehetőségeket. Imád a hegyekben kerékpározni, snowboardozni, gördeszkázni és görkorizni is.

7, Nagyszerű humorérzéke van

Lehet, hogy a filmek világában komoly szerepeket kap, amiben inkább macsót, zárkózott karaktert, egy harcost kell eljátszania, ám a való életben ő egy kenyérre kenhető személyiség, aki imád mosolyogni, viccelődni, hülyülni és ebből barátait, kollégáit és családját sem hagyja ki. Pontosan az ilyen éles váltások miatt olyan rettenetesen jó színész.

8, Ő tiszteletben tartja a nőket

Jason Momoa világ életében tisztelte a nőket, hiszen őt is egyedülálló édesanyja nevelte fel és tudja, hogy min ment keresztül azért, hogy boldoguljanak az életben. Azt is mondta egyszer, hogy “A kedvesem a királynőm és úgy bánok vele, mint egy istennővel”. Számára a női nem igazi kincs, és ha szépen bánnak velük, akkor nem lehet baj.

via