8 világsztár, aki tudatosan marad távol a fényűzéstől – de miért?

Hollywood tele van felfuvalkodott sztárokkal, akik azt hiszik, mert pénzük van, megvan mindenük.

Akad azonban egy maroknyi ismert ember, akik ennek a teljes ellentétét vallják, és elzárkóznak a nagy nyilvánosságtól, ráadásul egyáltalán nem élik azt a bizonyos fényűző, pénzdobáló életet.

8 ilyen személyiséget mutatunk be, akik a szerényebb életstílust választották.

1. Mick Jagger

Így vélekedik a vagyonról: “Azok, akik minket az ötvenes években neveltek, takarékosságra intettek bennünket. Nem dobjuk ki az ablakon a számítógépet, ha nem működik – kivétel, ha frusztráltak vagyunk. Az autóinkat megjavíttatjuk ahelyett, hogy a bontóban kössön ki. Nem viszünk ingyenélő haverokat több százezer dolláros nyaralásokra. Igazság szerint, az angliai emberek többsége, függetlenül attól, hogy gazdag vagy sem, nem viselkedik úgy.”

 2. Mark Ruffalo

A színész New York állam északi részén él családjával a Callicoon nevű kisvárosban, ahol javarészt mezőgazdasággal foglalkoznak a helyiek. Ruffalo azt szerette volna, ha a gyermekeinek élménydús és csendes gyermekkora legyen. Az már csak ráadás, hogy a lakosok őt sem részesítik kiemelt figyelemben.

3. Shailene Woodley

A tehetséges fiatal 10 éves korától kezdve bébiszitterként dolgozott szabadidejében a zsebpénzért, amelyből moziba járt a barátnőivel. Korán megtanult gazdálkodni és addig nyújtózkodni, míg a takarója ért. Pontosan ezért értékeli többre a jól megérdemelt élményeket a márkás ruháknál.

4. Ed Sheeran

A világhírű énekes szinte épp úgy él, mint mindenki más. Szereti a kényelmes viseletet, ezért farmerben, pólóban és edzőcipőben jelenik meg a nagyszínpados koncerteken is. Londonban és Los Angelesben taxizik vagy épp metrózik is, ha kedve tartja.

5. Eva Longoria

A színésznő egy texasi farmon nőtt fel 3 lány testvérével együtt. A szülők minden meg szerettek volna teremteni a lányoknak, ezért több esetben fűtés vagy légkondi nélkül maradtak, így fizették ki a gyerekek szakköreit. Longoria úgy gondolja, hogy Hollywood egy külön kis világ, amelyben az emberek elvesztik a kapcsolatot a valósággal.

6. Eva Mendes és Ryan Gosling

Nem beszélnek a kapcsolatukról és a családi életükről a nyilvánosság előtt. Simán lemondanak a vörös szőnyegről, és otthon maradnak a családdal. Nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekeik nyugalmára, ezért nem tartanak nagy szülinapi zsúrokat. A nevelésben pedig a mamák segítenek.

7. Ashley Greene

Szerencsésnek érzi magát, mert az édesapja megtanította spórolni és félre tenni. Ily módon nem kell elvállalnia minden felkínálkozó lehetőséget, akár 2-3 évig is kihúzza nagyobb szerepek nélkül, és lesz miből fenntartania magát és a kutyáit.

8. Warren Buffett

A világ egyik leggazdagabb embere ugyanabban a házban él, amelyet 1957-ben vásárolt Omahában, Nebrasca államban. Gyakran látogat gyorséttermeket, 5 dobozos kólát iszik meg nap mint nap, Bill Gates kártyapartnere és tud ukulelén játszani. Nagylelkű ember, aki óriási összegeket adományoz jótékony célra.