A felhasználók megosztották, hogy mely színészek képesek azonnal tönkre tenni egy filmet és miért

Valószínűleg nincs olyan színész a világon, akit mindenki egyformán kedvel. Ahogy mindannyiunknak megvannak a magunk kedvenc színészei, úgy azok is, akiket különböző okból kifolyólag egyszerűen ki nem állhatunk a képernyőn. Meglepő módon a velük kapcsolatos ellenszenvet kiváltó ok sokszor nem a tehetségükkel és a színészi képességükkel kapcsolatos, hanem egészen váratlan ok rejlik mögötte.

A Reddit.com felhasználói elmesélték, hogy számukra kik azok a színészek, akiktől a szőr is feláll a hátukon, ha meglátják őket a képernyőn, illetve azt is, hogy pontosan miért. Összegyűjtöttük a legjobb ilyen véleményeket, melyekben szó mi szó…tényleg van némi igazság.

1.Tom Hanks. Nagyszerű színész, de bármilyen filmben is játszik, csak Tom Hanks-t látom, különböző ruhákban. Szeretem a személyiségét és az értékeit, de bármikor látom őt, nem tudok elvonatkoztatni tőle, hogy ő Tom Hanks. Tisztelem, de nem tudok rá figyelni.

2. Kevin Bacon. Az arca és a grimaszolása halálra rémíti a feleségemet, ezért 6 éve nem nézünk Kevin Bacon filmeket.

3. Michelle Rodriguez. Mindig olyan szerepet játszik, mint az „én nem olyan lány vagyok, mint a többi…én egy vagyok a fiúk közül”.

4. Jennifer Lopez. Elalszok, amikor meglátom őt a képernyőn.

5. Ben Stiller. Nem tudom, miért, de soha nem élveztem egyetlen filmet sem, amiben szerepelt. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus színész és tisztelem a munkáját és a hírnevét, de a filmjei egyszerűen nem viccesek nekem.

6. Angelina Jolie. Házassággyilkosnak tartom, amióta Brad Pitt és Jennifer Aniston szakítottak. Nem számít, hogy mennyi jót tesz a világban, nem tudok ettől elvonatkoztatni.

7. Leonardo DiCaprio. Szeretem azokat a filmeket, amikben szerepel és nagyszerű színésznek tartom, de olyan érzésem van, hogy évek óta túl keményen dolgozott azért, hogy megszerezze az Oscar-t, és ez a szerepei rovására ment. Rendes megkönnyebbülést éreztem, amikor végre megkapta a díjat, most talán pihenhet kicsit és nyomás nélkül tudja játszani majd a szerepeit.

8. Beyoncé. Hollywood mindent megtett azért, hogy profi színésznőt faragjon belőle, de borzalmasan játssza a szerepeit.

9. Mark Ruffalo. Mindig monoton hangon adja elő a szerepeit, hiteltelen.

10. Shailene Woodley. Középiskolás voltam, amikor elindult „Az amerikai tini titkos élete” című sorozat, és annyira kellemetlen volt az abban nyújtott alakítása, hogy számomra minden korábbi szerepét is tönkre tette.

11. Will Smith. Magát játssza minden filmben, és hiteltelen alakításokat nyújt. Egyszerűen nem látom a karakterét, csak azt, hogy ő Will Smith.

12. Ryan Reynold. Olyan, mint egy rossz tréfa. Bármit is mond vagy tesz, az tele van szarkazmussal és ez számomra nagyon idegesítő.

13. Rebel Wilson. Csak annyit csinál a képernyőn, hogy a molett testalkata ellenére szűk ruhát húz, esik-botlik, és az emberek nevetnek ezen.

14. Johnny Depp. Régen érdekes volt, de ma már nem ugyanaz. Nem tudom, mi történhetett vele.

15. Renée Zellweger. Annyira gonosz.

16. Chloë Grace Moretz. Bármikor látom őt, olyan érzésem van, hogy a hangja és az arca alapján egyszerűen ki tudom következtetni a cselekedeteit.

17. John Krasinski. Örülök, hogy már csak filmeket rendez. Színészként nagyon rossz volt abban, amit csinált.

18. Anne Hathaway. Olyan érzésem van, mintha nem is törekedne arra, hogy megpróbálja elhitetni velem, hogy ő az a személy, akit játszik.

19. Dwayne Johnson. Lehet, hogy jó színész, de amikor egy filmben látom, mindig olyan érzésem van, hogy megjátssza magát. Lehet, hogy ez az írók hibája, akik direkt ilyen szerepeket írnak neki, nem tudom.

20. Robert Downey Jr.. Nagyon furcsán viselkedik az interjúiban.

21. Emma Watson. Nem igazán kedvelem őt, bármikor látom, csak annyi jön át, hogy egy csinos, ám nem túl jó színésznőt kényszerítenek bele különböző szerepekbe.

22. Will Ferrell. Egy felnőtt ember, aki úgy viselkedik, mint egy 8 éves, és az emberek ezt viccesnek tartják.

23. Kristen Stewart. Gyakran hasonló szerepeket játszik, és egyáltalán nem hiteles számomra, amit csinál, különösen az érzelem dús jelenetekben.

24. Scarlett Johansson. Úgy érzem, hogy teljesen érzelmek nélkül próbálja meg játszani az egyébként „vonzó nős” szerepeit. Nincsenek arckifejezései, nincs érzelem abban, amit csinál. Lehet, hogy nagyszerű színésznő, és megengedheti magának, mert így is van rá kereslet, de nekem egyszerűen furcsa.

25. Sandra Bullock és Adam Sandler. Ugyanazt a szerepet játsszák újra és újra…minden egyes filmben.

26. Nicolas Cage. Annyira beleégtek az agyamba az őt ábrázoló mémek, hogy már minden filmben amiben játszik, azt érzem, hogy a saját maga paródiája.

Forrás