A férfiak elmondták: ez a 7 tulajdonság tesz tökéletessé egy nőt

Az erős nők erős férfiakat választanak, ez mindig is így volt. Ha pedig egy férfi beleszeret egy erős nőbe, mindent megtesz azért, hogy meg is tartsa. De mik azok a tulajdonságok, amik erőssé tesznek egy nőt? Elmondjuk.

1. Lényegre törő

Egy erős nő határozott, ezért mindig lényegre törően mondja el a mondanivalóját, ahelyett, hogy mellébeszélne, vagy épp csak célozgatna dolgokra.

2. Kiáll magáért

Egy erős nőnek vannak erkölcsi határai, amit nem lép át és másnak sem engedi ezt meg. Ha pedig ez mégis megtörténik, nem húzza össze magát csendben, hanem igenis, kiáll magáért.

3. Meg lehet vele beszélni a problémákat

Fontos, hogy egy nővel higgadtan és normálisan meg lehessen beszélni, illetve meg lehessen oldani bizonyos problémákat.

4. Vállalja a felelősséget

Egy erős nő elismeri, ha hibázott és nem próbálja másra hárítani a felelősséget, sőt, tanul is belőle. Ezen kívül tudja, hogyan kell bocsánatot kérni és tisztában van azzal, hogy a megbocsátás nem mindig azonnali.


5. Megérti, hogy egy férfinek szüksége van szabadidőre

Természetesen az ésszerű határokon belül, addig, amíg a nő nem érzi azt, hogy háttérbe szorult, hogy fontosabbak a barátok, vagy épp a videojátékok, mint ő maga. Értelemszerűen ennek visszafelé is működnie kell.

6. Nem fél a változástól

Ehhez hozzátartozik az is, hogy ha úgy érzi, egy kapcsolat már nem működik és nem lehet helyrehozni, akkor ő maga mondja ki a zárszót.

7. Képes megállni a saját lábán

Talán ez az egyik legfőbb ismérve egy erős nőnek. Hogy képes egyedül is boldogulni az életben, nincs másra utalva és nem függ mástól

Te mivel egészítenéd még ki a listát? Írd meg hozzászólásban!

Forrás