Egy anya képregényeket rajzol a mindennapi küzdelmeiről, ami bármelyik anyukának azonnal ismerős lesz

Nem könnyű az édesanyák élete, hiszen gyakorlatilag minden téren meg kell állniuk a helyüket legyen szó gyereknevelésről, háztartás vezetésről és hitvesi feladatuk ellátásáról. Viszont egyedül ezeket a feladatokat nem könnyű ellátni, ezért jó ha van segítség. Cikkünk főszereplője egy Olga Alexeeva nevű ukrán származású művész, aki saját tapasztalatait rajzolta le. Bemutatta, hogy milyen helyzetekkel is kell egy édesanyának megküzdeni az életben, ami napi szinten szívja le az energiájukat. Mivel neki is van gyermeke, nem csak a levegőbe beszél, hanem tökéletesen tisztában van az adott helyzetekkel. Valószínű művei által te is magadra fogsz ismerni.

1, A csend szuper, legalábbis akkor, ha nincs gyermeked. Ha van, akkor abból tudod, hogy jól van, ha kiabál, hangoskodik, játszik…stb. Egy kezdő édesanya mindig bepánikol, ha gyermeke indokolatlanul is sokáig van csendben, vagy alszik mélyen.

2, Az édesanyáknak is szükségük van egy kis kikapcsolódásra. Általában ez náluk vagy a fürdés, vagy a hajmosás vagy a nassolás. Amikor megpróbálnak valami ropogtatnivalót elfogyasztani tuti biztos, hogy pár másodpercen belül mindegyik gyerek ás házi kedvenc ott terem.

3, Minden édesanyának rendelkeznie kell bizonyos nindzsa készségekkel ugyanis egyetlen rossz mozdulat és a gyerek újra elkezd üvölteni. Még jobb, ha olyan aurájuk van melytől a gyermek azonnal visszaalszik, amint kinyitotta a szemét.

4, Az édesanyák folyamatosan olvasnak cikkeket a neten, hogy amikor a baba alszik nekik is aludniuk kell, hogy ki tudják pihenni magukat és fenn tudjanak maradni éjszaka, ha a baba nem tudna elaludni. Viszont ez az alvás nem ugyanúgy megy, ahogy elképzelik…

5, Más emberek gyerekei tény és való, hogy gyorsan nőnek, de a tieid olyanok, mintha kiálltak volna az esőre, mert minden egyes nap nagyobb ruhákat kell rájuk adni.

6, Nagy valószínűséggel az édesanyák lennének a legboldogabbak, ha 8 kezük lenne, ugyanis mindegyikkel valami hasznos dolgot tudnának csinálni. Egyikkel kávéznának, a másikkal a gyerekkönyvet lapoznák, a harmadikkal főznének a negyedikkel ennének és még sorolhatnánk.

7, Az édesanyák a lehető legboldogabbak mikor a gyermeke kimondja az első szavát. Viszont ha az ominózus pillanat után már képtelenek elhallgatni az nagyon kellemetlenné tud válni a fáradt anyukák számára.

8, A gyerekek ruháit gyorsabban kell cserélni mint a vörös szőnyegen felvonult hírességekét, mivel minden egyes másodpercben képesek lekajálni, leinni, lebüfögni…stb.

9, A legtöbb gyermek imád fürdeni, viszont nem szabad hagyni, hogy nagy vízben fürödjenek, mert képesek mindent eláztatni és ilyenkor az édesanyák a következőképp érzik magukat:

10, Sajnos nem minden esetben párosul a babakocsiknál a szépség és a praktikusság. Vagy szép az a kocsi vagy praktikus. Bár szerintünk a praktikusságnak előrébb kellene állnia a prioritási listán, ugyanis az édesanyáknak kell ki-be, fel-le hurcibálni.

11, A szülők nem minden esetben tudnak kettesben kibontakozni, mert mind a gyermekek, mind a házi állatok szeretnek a közelükben lenni. Egy romantikus este a következőképp zajlik:

12, Amint a gyerekek meghallják azt a szót: cukorka, édesség, sütemény, kávé, hajmosás, zuhanyzás, egyből ott teremnek a szüleik mellett. Mintha különleges képességeik lennének amivel megérzik az efféle helyzeteket.

13, Az édesanyáknak, mindig minden körülmények között szemfülesnek kell lenniük és fél szemmel mindig a gyermekeiket kell nézniük, nehogy valami olyasmit csináljanak, ami rájuk nézve veszélyes.

via