Így néznek ki a világ legelismertebb divatkritikusai

A divat világa olyan gyorsan változik, hogy alig tudunk lépést tartani vele. Egy dolog lehet, hogy ma még népszerű, de holnap már kimegy a divatból. De a divatszerkesztők és az újságírók képesek mindenféle modern trendet követni, sőt sikerül nekik sajátot is alkotni.

Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy mit viselnek az emberek, akik „mindent tudnak a divatról”. Nézzük meg!

Suzy Menkes

Ez a mosolygós hölgy 75 éves, és az egyik legbefolyásosabb divatkritikus Nagy-Britanniában. Néhány évvel ezelőtt Suzy Menkes volt az International Herald Tribune szerkesztője, és jelenleg a Vogue International szerkesztője. Szakmai készségei ellenére saját megjelenését gyakran tárgyalják a divatiparban lévő emberek körében.

Lynn Yaeger

Lynn Yaeger a világ egyik legmegdöbbentőbb (és befolyásosabb) divat újságírója. A Vogue Magazinnak ír, és a Vogue.com divatszerkesztőjeként dolgozik. Ez a nő tudja, hogy tűnjön ki a tömegben, de kétlem, hogy szeretnéd kölcsönözni a kinézetét.

Anna Dello Russo

Anna Dello Russo egy kreatív tanácsadó, és a japán Vogue főszerkesztője. Szereti a merész kinézetet, és tudja, hogyan nézzen ki egyszerre stílusosan és furcsán. Anna tervezői ruhákat és kiegészítőket is gyűjt.

Grace Coddington

Ez a vörös hajú nő a Vogue Magazin kreatív igazgatója és ex-modell. Gyakran választ szokatlan ruhákat, de el kell ismernünk, Grace nagyon fiatalnak néz ki a 78 éves kora ellenére.

Miroslava Duma

Miroslava Duma az orosz divat egyik legsziporkázóbb embere. Stílusa könnyű és elegáns. Pályafutása kezdetén Duma különleges projektvezetőként dolgozott a Harper’s Bazaarnál, és most a saját divatoldalának, a Buro 24/7-nek a főszerkesztője.

Emmanuelle Alt

Amikor a Vogue Párizs főszerkesztőjét, Emmanuelle Alt-ot megkérik, hogy válasszon egy ruha és egy nadrág között, mindig az utóbbit választja. Alt megjelenése kifogástalan – szereti a klasszikusabb stílust, és inkább a visszafogott színeket kedveli.

Christine Centenera

Christine Centenera a Harper’s Bazaar Ausztrália korábbi divatszerkesztője, és ma a Vogue Ausztrália vezető divatszerkesztője. Tudja, hogyan kell választani visszafogott, mégis elegáns és stílusos megjelenést.

Carine Roitfeld

Bár Carine Roitfeld a Vogue Párizs korábbi főszerkesztője, ő és a divat elválaszthatatlanok. Megalapította a CR Fashion Book Magazint, a főszerkesztője lett, és továbbra is az egyik legdivatosabb ember a világon.

Anna Wintour

Anna Wintour 1988 óta a Vogue főszerkesztője. Mindig elegánsan néz ki, és a divatipar egyik legbefolyásosabb emberének tekinthető.

Kerry Pieri

Kerry Pieri divatigazgató a Harper’s Bazaar-nál. Inkább az egyszerű és kényelmes ruhákat szereti, és hihetetlenül stílusosnak tűnik. Instagramja tele van csodálatos divat képekkel.

Julia Sarr-Jamois

Mindig fel fogod ismerni ezt a divatszerkesztőt a brit Vogue-tól. Élénk ruhái és terjedelmes haja a legkülönlegesebb tulajdonságai. A stílusérzetének köszönhetően a világ leglenyűgözőbb nők listáján van.

Kate Lanphear

Kate Lanphear dolgozott a Vogue Ausztráliánál, a Harper’s Bazaar Ausztráliánál, és az amerikai Elle magazinnál, a Maxim főszerkesztője volt, és nemrégiben a Marie Claire kreatív igazgatója lett. A férfi és a női ruhákat kombinálja, és igazán stílusosan néz ki.

Giovanna Battaglia Engelbert

Giovanna Battaglia olasz divatszerkesztő és kreatív igazgató. Tudja, hogyan kell kombinálni a merész színeket és a különböző hosszúságú ruhákat. Giovanna megmutatja a világnak, hogyan kell stílusosan kinézni – különösen, ha leopárdmintáról van szó.

Glenda Bailey

Glenda Bailey a Harper’s Bazaar főszerkesztője. Instagram-képei alapján az egyszínű ruhákat részesíti előnyben. De néha láthatjuk igazán merész ruhákat is viselni.

Alexa Chung

Alexa Chung, a brit Vogue szerkesztője használja az összes ismeretét a divatról. A ruháival megpróbálja kiemelni a természetes szépségét – egy karcsú testet és hosszú lábakat.