Van egy olyan hely, ahol kedvedre ordíthatsz büntetés nélkül, majdnem…

Tört már rád az az érzés, hogy kiadnád a dühödet, kiabálnál, esetleg összetörnél pár befőttes üveget is?

Nos, van egy hely a világon, ahol az ordibálást mindenféle szégyenkezés nélkül, nyugodt lelkiismerettel megengedheted magadnak (majdnem). Izland csodálatos tája befogadja a dühödet, a felhalmozódott stresszt, add csak ki magadból mindazt, ami már egy jó ideje nyomaszt.

Az “Looks Like You Need Iceland” – avagy “Úgy néz ki, szükséged van Izlandra” – projektet azért stresszlevezetés gyanánt hozták létre az alkotók. Ezt a szolgáltatást a megegyező nevű weboldal segítségével veheted igénybe, nincs más dolgod, mint felkeresni a www.lookslikeyouneediceland.com címet.

Itt kiválaszthatod azt az izlandi lokációt, ahol elordibálnád magad. Ezt követően pedig, a felvétel gombra kattintva ordíts tüdőd szakadtából! – Ez a “majdnem” része a történetnek… azért a felvétel helyszínéül válassz olyan helyiséget vagy környezetet, ahol senki nem kap tőled szívinfarktust, illetve vigyázz, a rendőrséget se hívja ki senki!

A felvételt a rendszer feltölti, majd le is játsszák a kiválasztott helyen. Ahogyan téged is meghallgathatnak mások, úgy te is lecsekkolhatod ugyanezen a webhelyen, hogyan anyáznak a világ más és más táján a hasonló cipőben járó emberek. Vezesd le a stresszt! Jót fog tenni…